24/7 Hinaus ja tiepalvelu aina apunasi

Soita 045 157 3700 mihin aikaan vain, niin tulemme apuun.

Käynnistysapu autoon – Auton apuvirta palvelu 24/7 Kemissä, Torniossa ja lähialueilla

Auto ei käynnisty tai on lähellä käynnistymistä mutta ei aivan lähde käyntiin? Mikäli sinulla on hankaluuksia saada autosi käyntiin, saattaa akku olla tällöin tyhjentynyt. Tällöin tarvitaan apuvirtaa eli käynnistysapua. Voit soittaa meille 24/7 ja saavumme nopeasti paikalle. Arvioimme tilanteen saavuttuamme ja annamme tarpeen vaatiessa autollesi apuvirtaa turvallisesti. Jos akku on ehjä ja toimii normaalisti niin se latautuu tämän jälkeen itsestään ajaessa.

Autamme 24/7 vuoden jokaisena päivänä, joten ota yhteyttä mikäli kaipaat apua autosi käynnistykseen. Saavumme antamaan apuvirtaa, käynnistysapua, starttivirtaa Kemissä, Torniossa sekä lähikunnissa kuten Kuivaniemi, Simo, Ranua, Keminmaa, Tervola ja Ylitornio. Tarvittaessa saavumme antamaan käynnistysapua myös Ruotsin puolella!

Jos tarvitset auton käynnistysapua missä tahansa tilanteessa niin ota yhteyttä!

Auton apuvirran lisäksi autamme myös muissa autoiluun liittyvissä ongelmissa. Hinauspalvelumme auttaa mm. auton ajautuessa ojaan tai muissa hinaamista vaatiivissa tilanteissa. Tiepalvelumme puolestaan auttaa käynnistyavun lisäksi mm. renkaan paikkauksessa, polttoaineen loppuessa tai lähes missä tahansa muussa akuutissa ongelmassa. Soita meille 045 157 3700.

Voinko hankkia apuvirtaa itse tai voiko kaveri auttaa?

Mikäli apuvirtaa annetaan väärin on tällöin vaarana auton sähköjärjestelmien hajoaminen tai mahdollinen akun rikkoutuminen. Tämän takia apuvirran antaminen on syytä jättää ammattilaiselle. Etenkin uudemmissa autoissa sähkölaitteet ovat herkkiä ja saattavat rikkoutua helposti mikäli apuvirtaa ei osata antaa oikein.

Kutsumalla ammattilaisen apuun saavutat mielenrauhan lisäksi mahdollisia rahallisia säästöjä. Väärin suoritetun käynnistysavun kustannukset saattavat nousta erittäin korkeaksi, erityisesti mikäli auton sähköjärjestelmä on vioittunut. Tähän verrattuna käynnistyspalvelun hinta on hyvin pieni.

Hinauspalvelu Teppola antaa käynnistysapua turvallisesti niin tienpäällä kuin kotonakin Kemissä, Torniossa ja näiden lähialueilla. Ota siis yhteyttä mikäli olet käynnistysavun tai apuvirran tarpeessa, niin saavumme nopeasti paikalle.

Kuinka käynnistysapu toimii

  • Kun auto ei käynnisty niin me autamme sinua vuorokauden ympäri 24/7. Vastaamme päivystysnumerostamme 045 157 3700.
  • Saavumme nopeasti paikalle, arvioimme tilanteen ja annamme autollesi tarvittaessa apuvirtaa
  • Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Vakuutusturvasi ollessa kunnossa käynnistysavun lasku menee suoraan vakuutusyhtiöllesi.

Korvaako vakuutus käynnistysavun?

Useimmissa tapauksissa kaskovakuutus korvaa auton käynnistyksen, matkanteon keskeytyessä auton teknisen vian vuoksi. Mikäli kaskovakuutus korvaa apuvirran antamisen tästä ei aiheudu mitään kuluja, edes omavastuun tai bonusmenetysten muodossa.

Soita meidät apuun 045 157 3700

Apuvirran antaminen omatoimisesti

Autolle voidaan antaa apuvirtaa myös toisesta autosta käyttämällä apukaapeleita. Tämä ei kuitenkaan ole täysin riskitöntä ja tekijöiden on syytä tietää tarkasti mitä ovat tekemässä. Mikäli olet yhtään epävarma on syytä ottaa yhteys ammattilaiseen ja näin välttää tarpeettomat korjauskulut.

Etenkin mikäli kyseessä on uudempi auto, on syytä olla äärimmäisen tarkkana. Uusien autojen sisältämä elektroniikka ja tietokonejärjestelmät voivat helposti vioittua väärin johdetusta apuvirrasta. Todella pahassa tapauksessa kumpikaan auto ei enää käynnisty apuvirran antamisen jälkeen.

Näin suosittelemme ottamaan yhteyttä mikäli tarvitset käynnistysapua autosi kanssa. Etenkin Suomessa talvella autojen akut ovat kovilla ja saattavat päästä helposti tyhjenemään. Näissäkin tapauksissa me autamme.

Soita meille, kun avuntarpeesi on akuutti. Autamme ajoneuvojen hinauksissa, sekä tiepalvelussa. Vastaamme päivystysnumerostamme 045 157 3700.

Olemme valmiita auttamaan autojen hinauksissa vuorokauden ympäri 24/7. Soita meille olitpa sitten esimerkiksi hinausavun taikka tiellenoston tarpeessa.

Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Vakuutusturvasi ollessa kunnossa laskumme menee suoraan vakuutusyhtiöllesi. Autamme tottakai kaikissa tapauksissa.