24/7 Hinaus ja tiepalvelu aina apunasi

Soita 045 157 3700 mihin aikaan vain, niin tulemme apuun.

Suoritamme autojen hinauksia Kemin ja Tornion lisäksi ympäryskunnissa, sekä Ruotsissa

Auton hinaustarve yllättää aina ja on harvoin toivottu toimenpide. Mikäli kuitenkin tarvitset auton hinausta, autamme 24/7. Suoritamme auton hinauksia Kemissä, Torniossa sekä lähikunnissa kuten Kuivaniemi, Simo, Ranua, Keminmaa, Tervola ja Ylitornio. Tarvittaessa suoritamme autojen hinauksia myös Ruotsin puolella!

Jos tarvitset auton hinausta missä tahansa tilanteessa niin ota yhteyttä 045 157 3700!

Auton hinauksen lisäksi autamme myös muissa autoiluun liittyvissä ongelmissa. Tiepalvelumme auttaa mm. auton akun lataukseen apuvirralla, renkaan paikkauksessa, polttoaineen loppuessa tai lähes missä tahansa muussa akuutissa ongelmassa.

Auton hinaaminen itse tai kaverin avulla

Suomen laki sallii auton hinaamisen tietyissä tilanteissa myös omatoimisesti, mutta tämä voi väärin tehtynä tai lakia noudattamatta johtaa suurempiin vahinkoihin tai rangaistukseen. Ammattilaisen hoitaessa auton hinauksen voit olla varma lopputuloksesta, eikä sinun tarvitse murehtia autosi hinauksesta. Useimmissa tapauksissa vakuutus korvaa auton hinauksen.

Hinaus Teppolalta löytyy kalusto kaikkiin hinaustilanteisiin sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Ota siis yhteyttä ja hoidetaan autosi hinaus turvallisesti lähimmälle korjaamolle tai muulle toivotulle paikalle.

Hinaamme myös raskasta kalustoa

Tarvitseeko kuorma-autosi, yhdistelmäajoneuvosi, linja-autosi tai muun ns. raskaan kaluston ajoneuvosi hinausta Kemin tai Tornion alueilla?

Hinaamme vaativat ja erityistä ammattitaitoa edellyttävät raskaat ajoneuvot tarkoitukseen suunnitellulla hinurilla jolle mikään auto ei ole liian painava.SOITA MEIDÄT APUUN 045 157 3700

Soita meille, kun avuntarpeesi on akuutti. Autamme ajoneuvojen hinauksissa, sekä tiepalvelussa. Vastaamme päivystysnumerostamme 045 157 3700.

Olemme valmiita auttamaan autojen hinauksissa vuorokauden ympäri 24/7. Soita meille olitpa sitten esimerkiksi hinausavun taikka tiellenoston tarpeessa.

Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Vakuutusturvasi ollessa kunnossa laskumme menee suoraan vakuutusyhtiöllesi. Autamme tottakai kaikissa tapauksissa.